Offroad Családi Paintball

Product Details

 

Igeeen!!! Viszzatérünk egy őrült új játékkal nyitunk meg a hazai közönség előtt!

Az Off-Road Paintball egy addiktív offline katonai szimuláció amit nem bírsz majd abbahagyni! Játszhatod a családdal vagy a barátaiddal 14-94 éves korig!

 

- A Visszajövünk kampány ideje alatt 25% árkedvezményt biztosítunk minden belföldi vendégnek!

 
 

 
Program leírás
Legyél igazi gépesÍtett lövész katona egy órára! Támadj célokat 100% realisztikus paintball fegyverekkel, miközben terepen haladsz egy katonai 4x4-en! 5 résztvevő / játék Szerezz felejthetetlen, de megfizethető katonai élményt barátaidak családodnak! Ez a legjobb program, amely a katonai járműveket - terepjárót - egyidejűleg Off-roadozást és lövöldözést kombinálja! Támadj meg célokat 100% realisztikus paintball fegyverekkal, miközben terepen haladsz egy katonai 4x4-en! Sajátítsd el a fegyverkezelést és a mozgásból való lövészet alapjait!   5 résztvevő / játék Felejthetetlen, de megfizethető katonai élmény minden résztvevőnek! Ez a legjobb program, amely a katonai járműveket - lövészetet - egyidejűleg terepezést és lövöldözést kombinálja! Érkezéskor rövid oktatást kaptok az oktatónktól a felszerelésről és a lövészet alapjairól valamint a biztonsági szabályokról. Miután felkészült a csoport és felszállt az UAZ469B Desszant 4x4 járműbe. Az 1. forduló könnyű és lassú lesz, megismeritek a terepet és a célokat. A következő 2 fordulóban nektek kell újratölteni és működtetni a fegyvereteket mozgás közben, és le kell győzni a célokat, és a legfontosabb: a járműben kell maradni!
A pályát hivatásos kiképző segítségével állítottuk össze. A csapatnak is van katonai tapasztalata így egy igazán izgalmas addiktív realisztikus lövöldözős játék született. Ennél közelebb civil nem is kerülhet a tűzhöz. Rajta foglald le a játékodat még ma!
 
 
A program tartalmaz:
-Paintball Markerek -100 lövés / résztvevő - Biztonsági maszk
- Logózott mosható szájmaszk amit megtarthatsz emlékbe vagy hordhatod nap mint nap!
-Biztonsági sisak
-Golyóálló mellény (paintball)
- Málha mellény ( a táraknak)
- Program időtartama 1 óra - nettó játékidő: 15-25 perc
- Fotózkodási lehetőség fegyverekkel katonai terepjárókkal.
 

- A Visszajövünk kampány ideje alatt 25% árkedvezményt biztosítunk minden belföldi vendégnek!

  Nem tartalmaz:
- Paintball ruha (mivel nem lövöldöztök egymásra)
- étel ital
- védőkesztyű amennyiben ez előírás lesz a mindennapokban.

 

60000 HUF

Qty :
participants :

Price / Participants: 60000 HUF