Quadozás

Product Details

A quad vezetési program izgalmas és kalandos élményt nyújt azoknak az akik szeretik az off-road motorozás izgalmait. Ez a program egy erre kijelölt területen zajlik, ahol a homokos-saras pályák, dombok és akadályok váltakoznak.

A program minimum 4 főtől foglalható!

 

A résztvevők okttást kapnak a quad motorok megfelelő kezelésére és használatára, amelyek négykerekű terepjáró járművek, off-road használatra tervezve. A biztonság az elsődleges szempont, és minden vezetőnek védőfelszerelést kell viselnie, beleértve a sisakot, kesztyűt és bakancsot.

Az alapvető oktatási részben, a résztvevők megismerik a quad motor különböző részeit, a megfelelő vezetési technikákat és a biztonsági szabályokat. Az oktatást követően a motorosok az eltérő tereptípusokon tesztelhetik az újonnan szerzett képességeiket, amelyek különböző nehézségi szintekkel rendelkeznek.

A quad vezetés szóló tevékenységként vagy csoportosan is lehet élvezni. Népszerűek a kalandvágyók, az outdoor kedvelők és azok számára, akik szeretik a kihívásokat. Legyen szó lassú és élvezetes utakról vagy intenzív versenyzésről kihívásokkal teli pályákon, a quad vezetési program felejthetetlen élményt nyújt, amely ötvözi az izgalmat és az adrenalin löketet.

 

A program minimum 4 főtől indul!

25000 HUF

Qty :
participants :

Price / Participants: 25000 HUF