UAZ Off-Road vezetés

Product Details

Próbáltál már egy igazi katonai terepjárót vezetni? A katonai járművek minden képzeletet túlszárnyalnak, hiszen ezek a terepjárók aztán valóban átmennek minden akadályon! 

14 éves kortól!

LEGÉNYBÚCSÚ / LEÁNYBÚCSÚ / SZÜLETÉSNAP / CSAPATÉPíTŐ PROGRAM 

Próbáltál már egy igazi katonai terepjárót vezetni? A katonai járművek minden képzeletet túlszárnyalnak, hiszen ezek a terepjárók aztán valóban átmennek minden akadályon! 1 hektáros Off-Road pályánkon teheted próbára magad és az UAZt!

Választásod szerint 3, vagy 5 körön keresztül vezetheti a megajándékozott az UAZ típusú terepjárót.

A járművön a vezetés közben még 2 utas is tartózkodhat. 

A vezetés tényleg nagy élmény lesz, el sem hiszitek, mire képesek ezek a katonai autók! 

A vezetésen való részvétel előzetes foglaláshoz kötött melyet itt helyben lefoglalhatsz!

Az UAZ–469 az Uljanovszki Autógyár (UAZ) terepjáró gépjárműve. A Szovjet Hadsereg és a Varsói Szerződés tagállamai részére lett kifejlesztve, illetve az ejtőernyős deszantcsapatok igényeit is figyelembe vették a tervezés során. Egyszerű szerkezete és kis karbantartási igénye miatt széleskörűen elterjedt mind katonai, mind a polgári piacokon, népszerű járműtípus napjainkban is.

Az első sorozatgyártású példány 1972december 15-én készült el. Szolgálatba 1973-ban állt, felváltva elődjét, a GAZ–69-et. Az UAZ–469 két fő erénye a szinte bármely terepen való megbízható üzemelés és a könnyű vezethetőség.

35600 HUF

Qty :
participants :

Price / Participants: 35600 HUF