Legény Vadászat

Product Details

A legjobb Kezdés egy legénybúcsúra a

"Legény vadászat!"

Program leírás:
 
Legyél igazi gépesÍtett lövész katona egy órára! Vadászd le a vőlegényt a barátaiddal 100% realisztikus paintball fegyverekkel, miközben terepen haladsz egy katonai 4x4-en! 5 résztvevő / játék Szerezz felejthetetlen, de megfizethető katonai élményt barátaidak! Ez a legjobb program, amely a katonai járműveket - terepjárót - egyidejűleg Off-roadozást és lövöldözést kombinálja! Támadj meg célokat 100% realisztikus paintball fegyverekkel, miközben terepen haladsz egy katonai 4x4-en! Sajátítsd el a fegyverkezelést és a mozgásból való lövészet alapjait!   
 Az 1. forduló könnyű és lassú lesz, megismeritek a terepet és a célokat. A következő 2 fordulóban nektek kell újratölteni és működtetni a fegyvereteket mozgás közben, és le kell győzni a célokat, és a legfontosabb: a járműben kell maradni!
 
A lgény futhat de el nem bújhat!
 
A pályát hivatásos kiképző segítségével állítottuk össze. A csapatnak is van katonai tapasztalata így egy igazán izgalmas addiktív realisztikus lövöldözős játék született. Ennél közelebb civil nem is kerülhet a tűzhöz. Rajta foglald le a játékodat még ma!

20000 HUF

Qty :
participants :