Páncélos Paintball 4 fős csoportoknak

Product Details

Az Páncélos Paintball egy addiktív offline katonai szimuláció amit nem bírsz majd abbahagyni! Játszhatod a családdal vagy a barátaiddal 14-94 éves korig!

Legyél igazi gépesÍtett lövész katona egy órára! Támadj célokat 100% realisztikus paintball fegyverekkel, miközben terepen haladsz egy katonai páncéloson! 4-8 résztvevő / jármű. Szerezz felejthetetlen, de megfizethető katonai élményt barátaidak, családodnak! Ez a legjobb program, amely a katonai járműveket - terepjárót - egyidejűleg Off-roadozást és lövöldözést kombinálja! Támadj meg célokat 100% realisztikus paintball fegyverekkel, miközben terepen haladsz egy katonai páncéloson! Sajátítsd el a fegyverkezelést és a mozgásból való lövészet alapjait!   4-8-12-16-20 résztvevő / játék Felejthetetlen, de megfizethető katonai élmény minden résztvevőnek! Ez a legjobb program, amely a katonai járműveket - lövészetet - egyidejűleg terepezést és lövöldözést kombinálja! Érkezéskor rövid oktatást kaptok az oktatónktól a felszerelésről és a lövészet alapjairól valamint a biztonsági szabályokról. Miután felkészült a csoport és felszállt a választott páncélos járműbe. Az 1. forduló könnyű és lassú lesz, megismeritek a terepet és a célokat. A következő 2 fordulóban nektek kell újratölteni és működtetni a fegyvereteket mozgás közben, és le kell győzni a célokat vagy az ellenséget, és a legfontosabb: a járműben kell maradni!
A pályát hivatásos kiképző segítségével állítottuk össze. A csapatnak is van katonai tapasztalata így egy igazán izgalmas addiktív realisztikus lövöldözős játék született. Ennél közelebb civil nem is kerülhet a tűzhöz. Rajta foglald le a játékodat még ma!
 
 

176000 HUF

Qty :
participants :